Het is weer zover in Thailand, géén plaats in ziekenhuizen voor covid patiënten

BANGKOK:- Het Thaise Siam Rath deelde een verhaal dat uw  nieuwsbeer deed denken aan de donkere dagen van de pandemie, toen er ook géén bedden waren voor Covid-patiënten. Volgens de publicatie van Siam Rath zou deze alarmerende situatie zich in Thailand herhalen.

De echtgenoot van een 36-jarige thaise dame, zei dat zijn vrouw een longinfectie had en al vier dagen Covid symptomen vertoonde.

Ze had moeite met ademhalen en hij had haar naar verschillende ziekenhuizen gebracht, maar alle Covid-afdelingen waren vol en hij kon haar niet laten opnemen.

Ten einde raad wendde hij zich tot de non-profitorganisatie “Sai Mai Tong Rort” in het noorden van Bangkok, gerund door Ekkaphop Leuangprasert, deze nam contact op met een lokale reddingsorganisatie.

Maar zelfs zij konden de vrouw niet in een ziekenhuis krijgen, in plaats daarvan gaven ze haar medicijnen en een zuurstoftank om haar in de tussentijd van extra zuurstof te voorzien.

Als het erger werd, zouden ze terugkomen en haar laten opnemen als een noodgeval.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Asean Now
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Asean Now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!