Op vliegveld Don Mueang Airport in Thailand landde voor de eerste keer een Airbus A380 

BANGKOK:- Gisteren landde er voor het eerst een Airbus A380-vliegtuig op de landingsbaan van Don Mueang Airport in Bangkok.  De Emirates-vlucht werd omgeleid naar de kleinere luchthaven van Bangkok vanwege hevige regenval die de landingsbaan op Suvarnabhumi Airport verstoorde.

Om 21.40 uur daalde vlucht EK363 uit Guangzhou in China neer op Don Mueang International Airport (DMK) nadat de landingsbaan op Suvarnabhumi International Airport (BKK) onbegaanbaar werd. Het is de eerste keer dat een Airbus A380 ooit bij DMK is geland.

Het vliegtuig cirkelde 50 minuten lang boven de lucht van Bangkok in afwachting van betere weersomstandigheden, maar dat gebeurde niet.  Verschillende vluchten konden gisteravond enkele uren niet landen of opstijgen op Suvarnabhumi vanwege hevige en aanhoudende regenval.

Het vliegtuig landde uiteindelijk om 21.40 uur veilig op de westelijke landingsbaan van Don Mueang (21R), waarna het om 01.08 uur naar Suvarnabhumi Airport vloog, toen de regen enigszins was afgenomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: aotga
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: DailyNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!