Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Ook vandaag weer een luisterrijke show van Paul en Fenno. Het is prachtig weer in Nederland, wat het humeur van onze DJ’s natuurlijk ten goede komt. Deze uitzending staat weer bol met leuke muziek, nieuwkomers uit muziekaal Nederland, soms ook leuke songs uit het verleden van de Hollandse muziekwereld. Dit alles gelardeerd met informatieve interviews over het wel en wee van de zangers en zangeressen die de hitlijsten van Nederland bestijgen.

Paul krijgt naar aanleiding van hit “Dona Maria” uit 2017 de Nederlandse zanger ARNO SLOOT aan de telefoon, in deze uitzending promoot Arno zijn nieuwe single:


,Ik ben niet bang voor levenslang’ Arno heeft ook al een groot aantal nummers op single uitgebracht waaronder ‘Zjefke is getrouwd’ en het duet ‘Ik wil alleen likes’ dat Arno samen met Jan Biggel lanceerde. 

De opname van de clip heeft nogal wat voeten in aarde gehad. Je ziet als het ware een band die bestaat uit Arno Sloot. Je ziet hem als zanger, achtergrondkoor en als muzikant. Uiteraard is Jan Biggel ook te zien met een grote trommel.

Zijn nieuwste wapenfeit is de feestplaat ‘Ik ben niet bang voor levenslang’. 

Het is in de Nederlandse artiestenwereld algemeen bekend dat Gelderlandse zangtalent JESSY ARJAANS uit Winschoten, als geen ander wat liefde voor de muziek is.


,Een twee drie vier”Jessy weet wat ze wil en timmert sinds die ene nacht aan met bloed, zweet en tranen aan de weg en spreidt haar vleugels, waar de zangeres het publiek maar laat praten.

De Nederlandse zangeres, met een hart van goud, weet de kermissound met gemak te halen

Met volle trots lanceert Jessy ,een twee drie vier’ laat de zangeres in het leven van het publiek zien, dat men nog veel kan gaan verwachten.

De vlotte, vrolijke feestelijke opzwepende song met vet coole discobeat en het zuivere geluid van Jessy zorgt voor een goed in het gehoor liggende single.

Hij heeft van alles al gezongen, van carnaval tot rock & roll en rap maar Voorschotenaar en schilder WILBUR ZITMAN koos er voor om in zijn nieuwe nummer de serieuze kant op te gaan. ,Echte vrienden blijven voor altijd’ 
Het is een Nederlandstalige hommage aan vriendschap door dik en dun. 

Wilbur’s zangcarrière begon als een geintje met de zingende schilders en het nummer ‘je krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’. Het nummer is inmiddels 300.000 keer gestreamd.

Echte vrienden is mijn eerste serieuze single’, zo vertelt Wilbur. ‘Ik heb het nummer samen met componist/schrijver/producer Peter van Kesteren geschreven en het is ook voor het eerst dat ik een onder mijn eigen naam naar buiten treedt. Het is een heel persoonlijk lied geworden over vrienden die je van kleins af aan kent en bij je blijven.

Paul kreeg het verzoek om van een luisteraar om het nummer ,ons moeder zeej toch’ van JAN BIGGEL te draaien.


,ons moeder zeej toch’
Paul had nog nooit van hem gehoord en deed een oproep om met Jan in contact te komen. Via via kreeg Paul Jan aan de telefoon.

Het blijkt de tweede single te zijn van Jan. Z’n debuutsingle ‘Fleske d’r in Fleske d’r uit’ was nog maar net een maand oud en Jan kon niet wachten op de volgende. Hij heeft dan ook zelf de tekst geschreven van deze opvolger. 

Natuurlijk doet Jan het niet allemaal alleen en heeft Arno Sloot weer alle zeilen bij gezet om hem op de kaart te zetten.  Arno Sloot is niet meer weg te denken bij het succes van Jan.  Hij speelt dan ook de pastoor in de videoclip.

In het vierde uur presenteert onze Thailandkenner HANS GELEIJNSE zijn wekelijkse column, Hans is jaren het boegbeeld geweest van de website Trefpunt Thailand geweest, als in Thailand wonden redacteur weet hij als géén ander wat zich in Thailand afspeelt. In deze SUPER column staat uiteraard het woord Super centraal, Hans geeft daar diverse leuke voorbeelden van, nieuwsgierig geworden, luister dan vooral even naar deze uitzending van de Oh, Oh, Oh, Show.

Als laatste heeft Paul de uit het Gelderse Rucphen afkomstige  YOURI SPRENKELS aan de telefoon, hij brengt zijn nieuwste hit.


,Liefde, leven, geven’In 1988 lanceerde André Hazes Sr. Het album ‘Liefde, leven, geven’. De titelsong werd een jaar later uitgebracht op vinyl. Hazes had het nummer destijds gecoverd van de Italiaanse sterren Franco Califano & Toto Cutugno. 

Nu, anno 2021, brengt Youri Sprenkels de Nederlandstalige versie van André opnieuw uit in een verfrissend jasje. De tekst is exact hetzelfde gebleven, maar het arrangement is door Frank Verkooyen compleet onder handen genomen. Het tempo is een tikkeltje sneller geworden waardoor er prima op gedanst kan worden.

De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen bij de clipzenders en de social mediakanalen van Youri Sprenkels.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!