Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Paul en Fenno zitten er vandaag weer klaar voor om een heel gezelschap Nederlandse artiesten te gaan bellen, dat belooft dus weer een fijne luisterprogramma boordevol leuke muziek en interessante gesprekken.

De eerste gast aan de telefoon is de in Bergen wonende “Country Wilma. Deze rondborstige zangeres vertelt het één en ander uit de Nederlandse showbiz, ja dezelfde showbiz welke momenteel zwaar onder vuur ligt vanwege de ophef over ongewenste intimiteiten. Deze nuchtere Noord-Hollandse heeft zo haar eigen kijk op het leven.

De in Nijmegen geboren Ron de Ridder heeft onlangs het aangrijpende nummer “Hee Pa” uitgebracht. De Gelderse Ron de Ridder timmert al jaren aan de weg. Hij heeft al een 20 tal solo singles uitgebracht met clip, maar opvallend waren de singles Wondermooie dag en Engel aan mijn zij, waarmee hij veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wist te vergaren.

De 48-jarige Heemskerker Maurice Idema brengt een bijzonder lied, ale er een artiest is in Nederland die kan zeggen dat zijn debuutsingle een groot succes was en in Nederland direct op de kaart gezet is dan is dat Maurice Idema wel. 

De eerste reacties van de single “Ik mis je”  zijn lovend en de verwachtingen zijn hoog voor dit bijzondere nummer en is uit het leven gegrepen.

Met ‘Zingen op Ibiza’ geeft Danilo Wattez invulling aan een nieuw avontuur. Alhoewel dat avontuur zich al een tijdje terug af- speelde, toen Corona nog onbekend was. Hij was geboekt voor een optreden op Ibiza en koppelde daar een vakantie aan vast.

Op Ibiza Airport kreeg hij toevalligerwijs een re- gelrechte Spaanse schoonheid in het vizier. Haar verschijning was verbluffend en hun blikken kruisten elkaar. En niet alleen dat. Het leek alsof de tijd bevroor en ze elkaar een tijd lang gebiologeerd aankeken. Ze begroetten elkaar elk in hun eigen taal. Zij zei ‘Ola’, Danilo beantwoordde dat met ‘Hallo.’Daar bleef het op dat moment bij. 

Tamara Tol is zo langzamerhand een vaste gast in de Oh, Oh, Show, de Volendamse zangeres wordt door Paul één half uur in de schijnwerper gezet. Wat Tamara met beide handen aangrijpt om haar zangcarrière toe te lichten.

Paul heeft ook de Ben Kok uit het Brabantse Den Dungen aan de telefoon, zijn in december nieuwste gelanceerde single vertelt het autobiografische verhaal over zijn liefde van het eerste uur…….Annuska, hij heeft voor haar het nummer “Ware liefde” geschreven, daarin wordt in vogelvlucht hun levensweg en nieuw geluk bezongen. 

Het is wel heel iets anders dan m’n voorgaande singles ‘Het Dorp’ en ‘Het werd zomer’.  Dit lied valt meer in de categorie pop met een flinke vleug soul.

Steffan de Kust heeft tijdens de coronapandemie nagedacht over het feit dat alles zo veranderd is. Dit betreft het bij elkaar komen en uiteraard het missen van gezelligheid om ons heen. Tel hierbij het huidige woonwagenbeleid op en je hebt alle ingrediënten voor een nieuwe single “Op het kamp”

Om deze single muzikaal in perfectie te kunnen uitvoeren heeft Steffan aan Duo Heesbeen gevraagd om de single samen uit te brengen. Wederom heeft Steffan de kust de single opgenomen in navolging van de single “Jelena” bij Kees Tel Pro in Helmond opgenomen.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!