Olleke Bolleke in Thailand gaat even “kort door de bocht” 

THAILAND:- Hier een reeks korte stukjes van uw nieuwsbeer van wat er het afgelopen weekend zoal in Thailand is gebeurt:

BANGKOK:- In Bangkok is het een voormalig fotomodel gearresteerd voor het online publiceren van live seksshows.

Tijdens een undercoveroperatie deden leden van Cyber ​​Crime Investigation zich voor als restaurantuitbaters, en vroegen haar om een ​​fotoshoot om reclame te kunnen maken voor hun bedrijf.

Volgens de politie had het fotomodel een besloten Line-groep gelanceerd om pornografische afbeeldingen, video’s en liveshows met seksuele omgang te delen.  

Leden moesten een inschrijfgeld van 500 baht betalen en vervolgens 500 baht per maand.

PATTAYA:- De politie van Pattaya is in het aflopen weekend, zeven naar verluidt illegaal geopende uitgaansgelegenheden in de stad binnengevallen.

Het merendeel van de invallen vond plaats rond 01:00 uur, enkele uren na de huidige wettelijke sluitingstijd van 23:00 uur, zoals opgelegd door het CCSA en de provinciale gezondheidsdienst.

De invallen vonden plaats in het Jomtien Complex en bars in de omgeving van Soi Bongkot en Soi Buakhao.  

MANILLA:- De Filipijnse regering maakte bekend dat buitenlandse bezoekers die volledig zijn ingeënt tegen covid19 virus, vanaf 10 februari weer welkom op de Filipijnen zijn.

Het besluit, goedgekeurd door het Inter-Agency Task Force voor het beheer van opkomende infectieziekten, staat buitenlanders toe het land binnen te komen als ze een bewijs van vaccinatie kunnen tonen.  

Ze moeten echter wel akkoord gaan met aanvullende veiligheidsprotocollen voordat ze op de Filippijnen aankomen.

RAYONG:- De olieramp veroorzaakt door een lekkende opslagboei op zee, heeft het strand in Rayong, aan de zuidoostkust van Thailand bereikt.

Het Thaise leger en andere instanties zij. ingezet om vervuiling van de olie op te ruimen.

De lekkage van een Star Petroleum Refining-boei, eigendom van Chevron (VS), veroorzaakte een olievlek op zee van ongeveer 45 vierkante kilometer, waarvan een deel is terechtgekomen op het strand van Mae Rampheang.

YALA:- In het hoofddistrict van Yala, in het zuiden van Thailand zijn er verschillende terroristische aanslagen gepleegd, op 13 plaatsen deden zich er bomexplosies voor.

De politie zei dat een aantal van de explosies verdovingsgranaten, zgn. flash-bangs waren en dat ze vermoedelijk door opstandelingen tot ontploffing waren gebracht om publieke paniek te veroorzaken en de economie van de provincie te ondermijnen.

Minstens één man raakte daarbij gewond.

HAT YAI:- Een marineofficier die de overlast op de luchthaven van Hat Yai veroorzaakte, zou het vermoeden hebben geuit dat hij een bom in zijn bagage had.

De woordvoerder van de Koninklijke Thaise marine, vertelde dat admiraal Pokkrong dit incident zeer hoog opnam, zodat er een feitenonderzoek naar het incident opgestart zou worden, indien nodig zouden disciplinaire maatregelen tegen de officier worden genomen.

Pokkrong zei dat de marine haar excuses aan het personeel van de luchthaven Hat Yai heeft aangeboden voor het wangedrag van de man.

PRACHINBURI:- Volgens de minister van natuurlijke hulpbronnen en milieu is  parkhoofd van het Khao Yai National Park van zijn functie ontheven wegens het houden van een controversieel feest inclusief een concert daar

De minister heeft inmiddels Khun Poprasit aangewezen als waarnemend hoofd van de Khao Yai  Nationaal Park in de provincie Prachinburi. 

BANGKOK:- Het ministerie van Handel heeft een groots plan aangekondigd om de digitale inhoud van Thailand te promoten door middel van workshops en campagnes, met als doel de Thaise cultuur en de natuur beter te promoten.

De eerste campagne voor dit jaar begint met een content pitching-evenement waar Thaise contentproducenten deals kunnen sluiten met grote streamingplatforms, namelijk Netflix, WeTV, iQIYI en Viu.

Het ministerie verwacht dat dit content pitching-evenement zo’n 300 miljoen baht zal opleveren. 

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!