Negen onwel geworden buspassagiers naar een ziekenhuis in Noordoost-Thailand gebracht nadat de luchtinlaat van het voertuig geblokkeerd was

BURIRAM:- Negen passagiers in een busje in de Tambon Nang Rong in Buriram werden gistermiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat ze bijna waren gestikt toen een recente aanpassing aan het voertuig de luchtinlaat blokkeerde. De bestuurder van het busje en één passagier die nog maar 30 minuten aan boord waren, konden de onderzoekers op het probleem wijzen nadat negen mensen, waaronder een driejarige jongen, vermoeidheid ontwikkelden en sommigen het bewustzijn verloren.

Het incident vond plaats bij een tankstation in de Tambon Nang Rong in Buriram. Agenten van het provinciale politiebureau van Nangrong en reddingswerkers van Siam Ruam Jai Salvation reageerden onmiddellijk op de melding.

De eigenaar van het busje zei dat hij passagiers van het Prasat-district in Surin naar Bangkok bracht. Hij pikte een andere passagier op in het district Prakhon Chai in Buriram tijdens de reis naar Nang Rong.

“Passagiers beweerden dat ze hoofdpijn en moeite met ademhalen kregen, dus besloot ik te stoppen bij het tankstation”, zei hij.

Hij vermoedde dat de oorzaak van het incident een aanpassing aan de bestelwagen was, die net opnieuw geschilderd was, waardoor de luchtinlaat verstopt raakte. Hij beloofde zijn busje aan te passen om herhaling van het incident te voorkomen.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!