Menselijke Ken na geslachtsoperatie in Thailand, ik kan niet wachten om sex te hebben!

~SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND, WIE IS HET LELIJKSTE IN THAILAND~
(Uit het sprookje van Sneeuwwitje, gebr. Grimm)

BANGKOK:- De 37-jarige JESSICA ALVES, beter bekend als de menselijke Ken, heeft in haar leven al meer dan een miljoen pond besteed aan plastische chirurgie. In 2019 ontdekte de Braziliaanse dat ze in het verkeerde lichaam zat en koos ervoor om in transitie te gaan. Nu ook haar geslachtsoperatie achter de rug is, kan Jessica niet wachten om van het leven te gaan genieten als vrouw!

Begin februari vloog JESSICA naar Thailand voor een geslachtsoperatie waar de doktoren volgens haar ’een mooie vagina’ hebben gecreëerd.

In gesprek met het Britse televisieprogramma This Morning vertelde de Braziliaanse dat ze niet kan wachten om seks te hebben met haar nieuwe vagina. „De esthetiek van mijn vagina is precies hetzelfde als een biologische vagina. Ik kijk er de hele tijd naar. Over drie maanden gaat het zich net zo gedragen als een biologische vagina: het is elastisch en wordt op natuurlijke wijze vochtig.”

Na de aankondiging om van geslacht te veranderen, onderging Jessica diverse operaties om haar uiterlijk te vervrouwelijken. Zo liet ze haar kin en kaaklijn onder handen nemen en is haar adamsappel verwijderd. Toch is ze over haar uiterlijk nog niet helemaal tevreden en moet ze binnenkort nog twee keer onder het mes „Ik ben niet blij met mijn borsten. Ik moet mijn implantaten vervangen en nog wat andere dingen.”

Jessica heeft het gevoel dat ze nu eindelijk aan een nieuw leven kan beginnen. Vrouw zijn voelt volgens haar ’geweldig’. Ook is ze van plan door te gaan met haar televisieshows. „Ik heb als man meer dan 400 televisieshows gedaan en zal daar zeker ook als vrouw mee doorgaan.”

Nu Jessica tegenwoordig door het leven gaat als vrouw, ligt het voor de hand dat ze haar bijnaam verandert van ’Human Ken Doll’ naar ’Human Barbie Doll’. Toch wil ze dit liever niet. Sterker nog, Jessica wil helemaal van haar bijnaam af. „Ik haatte de bijnaam Ken Doll”, vertelt ze aan The Mirror. „Het is ontstaan omdat ik destijds helemaal over the top was.” Ze hoopt er dan ook vurig op dat mensen haar nu niet voortaan Barbie gaan noemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de telegraaf gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Instagram
Content: Redactie Telegraaf.
Bron: Telegraaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!