Meer dan tienduizend kuikens legde het loodje nadat vrachtwagen in Ban Bueng kantelde

CHONBURI:- Meer dan tienduizend kippen kuikens kwamen om het leven terwijl honderd levende kuikens over de weg kuierde nadat een vrachtwagen in Ban Bueng was gekanteld.

De politie werd eergisteren in vroege avond op de hoogte gebracht van het ongeval bij een U-bocht op nummer 344 Road in het subdistrict Nong Irun.

 De eerste hulpteams kwamen ter plaatse en troffen een gekantelde vrachtwagen op de weg aan.  In de buurt zagen ze honderd levende kuikens rond rennen, en lagen lagen er ongeveer tienduizend dode kuikens verspreid over de weg.  

Reddingswerkers hielpen hen te verwijderen en legden het verkeer tijdelijk stil.

De 35-jarige vrachtwagenchauffeur, khun Pongkamon Chanamarn, had verschillende verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Zijn 55-jarige bijrijder, niet bij naam genoemd, had enkele lichte verwondingen had opgelopen en had géén medische hulp nodig, hij vertelde tegen de Thaise pers: “We waren op weg naar Phatthalung vanuit Bor Thong om duizenden babykuikens af te leveren.  Er was een vrachtwagen die voor ons een U-bocht maakte.”

“Mijn collega probeerde een aanrijding te vermijden, maar verloor de macht over het stuur voordat de vrachtwagen kantelde op de natte weg.  Helaas verpletterde de impact duizenden babykuikens en verwondde khun Chanamarn, hoewel ik niet gewond was, behalve wat kleine schrammen en blauwe plekken.”  zo verklaarde de bijrijder.

De politie van Ban Bueng zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Top News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!