Vrouwelijke drugskoerier rijdt tijdens politieachtervolging in de provincie Maha Sarakham haar pick-up total loss

MAHA SARAKHAM:- Een vrouwelijke drugskoerier werd gisteren achtervolgd door de politie in het district Kosum Phisai, in de provincie Maha Sarakham, waarbij zij haar pick-up truck in de kreukels reed. De vrouw werd gearresteerd, waarbin 600.000 methamfetaminepillen in beslag werden genomen 

De snelwegpolitie gaf een Toyota Rivo-pick-up zonder kentekenplaten het bevel om te stoppen voor autoinspectie op de weg Ban Phai – Nong Song Hong in de provincie Khon Kaen, zei vertelde commandant van de Highway Police Division 4.

In plaats van te stoppen, reed de pick-up vol gas weg in de richting van de provincie Maha Sarakham.  De politie zette de achtervolging in.

Op het kruispunt Ban Nong Khuan in tambon Khwao Rai in het Kosum Phisai-district van Maha Sarakham raakte de pick-up van de weg en schampte een boom en vervolgens tegen een huis.  Het voertuig raakte zwaar beschadigd en de vrouwelijke bestuurder raakte gewond en werd naar het Kosum Phisai-ziekenhuis gebracht.

Ze werd later alleen geïdentificeerd als Natkamol, 33 jaar, uit de provincie Chaiyaphum.

De politie doorzocht het gecrashte voertuig en vond een zak met kunstmest met 600.000 meth-pillen. Volgens kolonel Anurat gaf khun Natkamol toe dat ze 1,4 miljoen meth-pillen bij  een dealer in de provincie Mukdahan moest afleveren.

Ze had onderweg al diverse leveringen aan klanten, in de provincies Sakon Nakhon en Kalasin verricht.

 Ze was op weg naar het Nong Song Hong-district in de provincie Khon Kaen toen ze door de snelwegpolitie werd gesignaleerd om te stoppen, zei kolonel Anurat.

De vrouw is overgedragen aan de politie van Kosum Phisai voor gerechtelijke procedures.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Chakrapan Natanri
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!