Luchtvaartmaatschappijen moeten strikt de CoE van buitenlanders controleren die naar Thailand willen komen

~DE GOEDE PAPIEREN HEBBEN~
(De vereiste documenten hebben)

BANGKOK:- De Civil Aviation Authority (CAAT) heeft alle luchtvaartmaatschappijen eraan herinnerd het Certificate of Entry (CoE) van alle buitenlandse passagiers te controleren voordat het vliegtuig in Thailand aankomt.  

Het CoE wordt afgegeven door een Thaise ambassade of consulaat en stelt een buitenlandse visumhouder in staat Thailand binnen te komen aan boord van een speciale repatriëringsvlucht, een chartervlucht of een semi-commerciële vlucht.  

Het CAAT zal luchtvaartmaatschappijen die buitenlanders toestaan ​​om naar Thailand te reizen zonder een CoE verantwoordelijk houden voor het vervoer van hen terug naar hun land van herkomst.  

Het Thaise ministerie van Buitenlandse Zaken heeft maandag de uitgifte van CoE’s aan buitenlanders uit Pakistan, Bangladesh en Nepal opgeschort, omdat de zeer besmettelijke Covid-19-soort die zich in India verspreidt, welke onlangs werd gevonden bij een Thaise vrouw en haar kind uit Pakistan.  De vrouw bevindt zich momenteel in staatsquarantaine.  

Het koninkrijk heeft sinds het begin van deze maand de toegang van buitenlanders uit India verboden vanwege bezorgdheid over de verspreiding van deze besmettelijke Covid-19-soort.  In Zuidoost-Azië hebben Singapore, Maleisië en Indonesië ook gevallen van de Covid19 variant ontdekt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!