Thaise man die zich voordeed als modelscout in Bangkok, gearresteerd wegens vermeende verkrachting van 36 vrouwen

~MEN KAN EEN PAARD WEL IN HET WATER TREKKEN MAAR NIET DWINGEN DAT HET DRINKT~
(Je moet iemand niet dwingen, zelfs niet tot iets leuks)

BANGKOK:- Een man in Bangkok werd gearresteerd op beschuldiging van verkrachting nadat 36 vrouwen zich bij de politie hadden gemeld en beweerden dat de man zich als model scout voordeed om hen voor een baantje als model in te palmen maar bij de eerste ontmoeting bedreigde om met hem seks te hebben.

De slachtoffers zeggen dat de 39-jarige Denphum Wattanachotpinyo zich voordeed als een model scout en zei dat hij hen in contact kon brengen voor baantjes als gastvrouwen die drankjes op privé feestjes serveren.

Sommige Thaise modellen die bekend staan ​​als “pretties”werken vaak als hostess op privéfeesten, maar waar vaak sprake is van seks, drugs en overmatig drankgebruik.  Het is werk waarop de Thaise samenleving neerkijkt, daarom hebben de vrouwen minder kans om misbruik te melden.

Khun Denphum: beschuldigd van meerdere verkrachtingen

De gevaren waarmee veel “mooie pretties” worden geconfronteerd, zijn onlangs aan het licht gekomen na de dood van twee van hen.  In 2019 stierf een 25-jarig model door ‘extreme alcoholvergiftiging ‘.  Haar lichaam werd dood aangetroffen in de lobby in een flatgebouw in Bangkok.  Een ander model stierf 2 maanden geleden na het werken als gastvrouw op een privéfeestje in Bangkok.

De politie in Bangkok heeft khun Denphum Wattanachotpinyo gearresteerd, die uit Nonthaburi komt, een buitenwijk buiten de hoofdstad.  De politie zegt dat Denphum Wattanachotpinyo vrouwen vertelde dat hij een modellenagent was en zei dat hij elkaar persoonlijk wilde ontmoeten voordat hij hen het begeerde baantje zou bezorgen.

 Slachtoffers zeggen dat Denphum een ​​mes gebruikte om hen te bedreigen, hen vertelde drugs te gebruiken en hen vervolgens te verkrachtte. Ze zeggen dat hij de seksuele handelingen op video heeft opgenomen en deze als chantage heeft gebruikt.  Sommige slachtoffers zeggen dat Denphum ook hen heeft gestolen.

Denphum werd gezocht op basis van 3 arrestatiebevelen uitgevaardigd door de Criminal Court en Thon Buri Criminal Court.  Hij wordt beschuldigd van verkrachting, dreiging schade toe te brengen, anderen hun vrijheid te ontnemen, anderen te bedreigen en te intimideren, en diefstal.  De politie zegt dat Denphum de beschuldigingen ontkent en beweert dat er sprake was van wederzijdse instemming.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!