Stoned zijnde man gearresteerd die leden van de Pheu Thai-groep in Bangkok bedreigde

~ZO HIGH ALS ÉÉN VLAAMSE PAPEGAAI~
(Onder invloed van drugs verkeren)

BANGKOK:- De politie in Bangkok heeft een man beschuldigd van het bedreigen van leden van de Pheu Thai-partij toen ze in de hoofdstad mondkapjes en handdesinfectiemiddelen aan het uitdelen waren.

Agenten van het politiebureau Tha Phra arresteerden de 42-jarige Khun Ronnarong Suntriyaporn in een huis in Soi Jaransantiwong 4 in het district Bangkok Yai wegens vermeend drugsgebruik en poging tot aanranding.

De arrestatie kwam tot stand nadat bewoners van de Wat Tha Phra-gemeenschap de politie had gewaarschuwd dat een dronken man vervaarlijk met een mes de mensen bedreigde en voor flinke opschudding zorgde.

Het incident bereikte een hoogtepunt een groep van vijf Pheu Thai-leden van deur tot deur ging en gratis Covid-preventiemateriaal deelde.

 “We klopten op de deur van een huis, waarvan later werd onthuld dat het van Ronnarongs vriendin was, en hij deed de deur open”, beweerde één van Pheu Thai-leden.

 “Hij zag er bedwelmd uit, pakte een mes en joeg ons achterna terwijl we wegrenden.”

Nadat de groep de kuierlatten had genomen, rende Khun Ronnarong naar verluidt terug in het huis en sloot zichzelf op. De politie arriveerde en het duurde ongeveer twee uur om hem over te halen zich over te geven. Er waren geen meldingen van verwondingen door het incident.

De politie zegt dat ze 1,92 gram methamfetamine en drugsgebruikapparatuur in het bezit van Ronnarong hebben gevonden.  Hij werd naar het politiebureau gebracht voor een drugstest en is daar voor verschillende overtredingen aangeklaagd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!