Liefdadigheidsgroepen zoals de “Super Kids” en “Super Girls” helpen olifanten in nood in Sattahip

SATTAHIP:- De “Super Kids”, een lokale liefdadigheidsgroep van voornamelijk Chinese expats en hun kinderen, kochten deze week van hun eigen spaarcentjes voedsel voor behoeftige olifanten in Sattahip.

Eerst is hier een video van dit verhaal om de kinderen en de olifanten te zien:

 Khun Prichit Jaetapai, leidinggevende van het liefdadigheidsteam ‘Super Girl’ ging samen met de kinderen van de ‘Super Kids’ naar de olifanten in een olifantenkamp in Na Jomtien.

Ze gaven gratis eten en rijst aan mahouts en families met zes vrachtwagens met ongeveer 12 ton ananasbladeren voor de dikhuiden.

Khun Prichit vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat het olifantenkamp in Sattahip momenteel géén toeristen en bezoeker mogen ontvangen, met als gevolg dat zowel de mahouts als de olifanten lijden onder de crisis omdat ze minder voedsel en minder aandacht hebben.”

De Super Kids zijn in heel Pattaya en Chonburi actief geweest om mensen in nood te helpen tijdens de huidige Covid-19-crisis, zoals u op deze foto’s kunt zien:

De provincie Chonburi is momenteel een provincie met “maximale controle” met strikte regels en beperkingen die de sluiting van alle toeristische attracties, inclusief olifantenkampen, hebben opgelegd en het binnenlands toerisme volledig hebben stopgezet.  

Andere maatregelen die momenteel van kracht zijn, zijn de avondklok, sluitingen van stranden, parken en zwembaden, evenals bijna elke klantgerichte bedrijfssector, behalve supermarkten en apotheken.

“De Supergirls zijn Chinese kinderen die hun eigen spaargeld, in totaal 6.000 baht, gebruikten om voedsel te kopen voor zes olifanten en mahouts, zo vertelde khun Prichit tegen Snelle Jelle.

De Super Kids zijn in heel Pattaya en Chonburi actief geweest om mensen in nood te helpen tijdens de huidige Covid-19-crisis, zoals u op deze foto’s kunt zien:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!