Kogels uit één jacht hagelgeweer gevonden in de overblijfselen van een olifant in het wildnatuurreservaat van Kanchanaburi 

KANCHANABURI:- Forensische onderzoekers van de politie van Kanchanaburi vonden vijf hagelkogeltjes in de overblijfselen van een olifant in het natuurreservaat van Salak Phra in de provincie, maar geloven niet dat dit het dier fataal is geworden.

De politie onderzocht de overblijfselen van de olifant, die vermoedelijk weken geleden is overleden, met een metaaldetector en ontdekte stukjes metaal die 1 tot 2 cm onder zijn huid zaten.

De vijf kogeltjes werden geïdentificeerd als loodkorrels uit een jachthagel-geweer maar de politie gelooft niet dat ze de olifant hebben gedood omdat deze wonden al waren genezen.

De politie denkt echter dat de stropers de schedel van de olifant hebben opengesneden om de slagtanden te verwijderen.

Ondertussen hebben dierenartsen in het heiligdom van het district Muang bot- en weefselmonsters genomen voor laboratoriumtests om de doodsoorzaak vast te stellen.

Ambtenaren van het heiligdom hebben bewijs verzameld om aangifte te doen bij de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: today.line 
Content: Olleke Bolleke in West-Thailand  
Bron: today.line.me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!