In Zuidwest Thailand kwamen vijf wilde olifanten in een modderbad vast te zitten en stierven aan een verschrikkelijke dood

KANCHANABURI:- De journalisten van de Thaise Krant “Naew Na” gingen naar Kanchanaburi om een bericht over de nare dood van vijf olifanten, dat op sociale media verscheen nader te onderzoeken.

De poster van dit bericht, Khun Sathu, wenste dat de dikhuiden in het volgende leven méér geluk zouden krijgen dan in dit aardse leven, desalniettemin maakte deze tragedie menige Thais van streek die zich afvroegen of het in een nationaal park was gebeurd.

Het hoofd van het Lam Klong Ngu National Park in Kanchanaburi, West-Thailand, Phichet Chaisawat zei dat zijn onderzoek aantoond had, dat het niet in zijn nationale park gebeurd was.

De olifanten waren gaan baden in een beschermd gebied in de buurt en werden ontdekt door bezoekers. Het ging om Er twee volwassen olifanten, een middelgrote en twee baby’s.

 De olifanten waren blijkbaar gaan baden, maar kwamen vast te zitten in drijfzand en konden er niet meer uitkomen

De olifanten bekeken al ongeveer twee maanden gestorven te zijn, van de kadavers was niet veel meer over dan alleen huid en botten.

De modderpoel wordt gedempt om een ​​herhaling van een dergelijke tragedie te voorkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Naew Na News 
Content: Olleke Bolleke in West-Thailand
Bron: Naew Na News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!