Méér dan 10.000 toeristen bezochten het eiland Koh Larn in Pattaya tijdens het afgelopen Labor Day-weekend

PATTAYA:- Deze week werd bekend dat méér dan 10.000 mensen Koh Larn tijdens het Labor Day-weekend bezocht hebben, en de zakken van veerboten en kooplieden flink gevuld hebben.

Een bemanningslid van Pung Payom Prasitphon Co. zei dat de toename van toeristen in Pattaya duidelijk is.  Tijdens de vakantie leken maar weinigen haast te hebben en waren blij om te genieten van de 40 minuten durende vaart vanaf de Bali Hai Pier naar het toeristeneiland.

De veerboten vertrokken zeven keer per dag in elke richting, van 07.00 uur tot 18.00 uur.  Tickets zijn slechts 30 baht.  Speedboten bedienen de route ook veel sneller, maar kosten dan wel meer dan 1.000 baht voor een enkele vaart

De handelaren op het eiland  zeiden dat hun inkomen tot drie keer zo hoog was als tijdens de normale rustige dagen.

Pattaya-veiligheidsbeambte Thongtat Bannasit zei dat strikte ziektebestrijdingsmaatregelen werden toegepast.  Toeristen zeiden dat ze het niet erg vonden, omdat ze genoten van het schone water en de relatieve privacy van Koh Larn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!