In Rayong zijn 7 als monniken verklede mannen gearresteerd en om het publiek om geld vroegen

RAYONG:- Zeven mannen worden ervan beschuldigd zich voor te doen als monniken om inwoners van de oostelijke provincie Rayong op te lichten door om gelddonaties te vragen.  Volgens het proces-verbaal trof de politie de mannen met valse monniksidentificatiekaarten aan.

De zeven “monniken” werden als onconventioneel gezien omdat ze weigerden voedsel en andere offers te accepteren en alleen geld aannamen.  Een lokale monnik meldde ze vervolgens aan de autoriteiten en vertelde de Thaise media dat de mannen zich kleden als monniken, maar het zijn gewoon ‘carnavals gasten ‘.

 Toen agenten op onderzoek gingen, weigerde de groep te praten en probeerde ze weg te vluchten.  De politie was in staat om zeven valse identificatiedocumenten van de monniken, twee messen, een houten stok, geld en monniksgewaden in beslag te nemen.

De groep zou hebben bekend dat ze de groep hebben gevormd in de provincie Nakhon Sawan en de valse documenten vorige maand voor 5.000 baht hebben gekocht.  Ze begonnen rond te reizen, deden zich voor als monniken en vroegen om geld als offergaven.

De politieagenten van het politiebureau van Klaeng zeggen dat de mannen zullen worden aangeklaagd voor valsheid in geschrifte en het dragen van wapens in het openbaar.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!