Buitenlandse man op vliegveld Suvarnabhumi gearresteerd voor het naar verluidt smokkelen van 1,28 kilogram cocaïne naar Thailand

BANGKOK:- De douane van Thailand heeft 1,28 kilogram cocaïne in beslag genomen van een quarantaine geplaatste man die net het land was binnengekomen vanuit Guinee-Bissau.  De autoriteiten vermoeden dat de man de bolletjes drugs had ingeslikt om door de beveiliging op de luchthaven te komen.

De 41-jarige man uit Sierra Leone arriveerde op 12 februari op Suvarnabhumi Airport in Bangkok. Hij was al onder de radar van de Thaise autoriteiten en de douane werd op de hoogte gebracht van zijn aankomst.  Agenten bij de aankomstpoort doorzochten zijn tassen, maar troffen geen illegale drugs aan.

Agenten bleven de man in de gaten houden en gingen naar het quarantainehotel waar hij verbleef toen hij dinsdag uitcheckte.  Agenten doorzochten zijn tassen en vonden 74 kleine pakjes cocaïne in zijn rugzak.  Ze menen dat de drugs een straatwaarde van 3,8 miljoen baht zou hebben 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!