Hua Hin organiseert van 17 tot 19 november een longtailboten race op het Khao Tao Reservoir

HUA HIN:-Tussen 17 en 19 november zal er een groot langbootrace-evenement plaatsvinden in het Khao Tao Reservoir. Dit jaar is het de 16e editie van de prestigieuze competitie “Long Boat Racing for River Masters”, die deelnemers uit heel Thailand zal aantrekken.

Het evenement belooft een indrukwekkend scala aan lange boten te presenteren, variërend van traditionele Laotiaanse schepen, eeuwenoude lange boten en de prachtige Naga Head lange boten uit de provincie Nan, tot de stevige Iron lange boten uit Buriram en de opvallende Kor Boats uit Zuid-Thailand.

Deze wedstrijd, georganiseerd door de gemeente Hua Hin, in samenwerking met het Thaise PBS-televisiestation en de Thai Health Promotion Foundation (ThaiHealth), zal live worden uitgezonden, zodat liefhebbers van langebootraces door het hele land kunnen genieten.

De burgemeester van Hua Hin, khun Nopporn Wutthikul, had deze week een vergadering met gemeentelijke en overheidsfunctionarissen, voorafgaand aan de vergadering, namen de heren een kijkje bij het Khao Tao reservoir.

Het doel was om ervoor te zorgen dat de locatie klaar was voor de competitie en aanverwante activiteiten, waaronder livemuziekoptredens, activiteitenstands en gemeenschapswinkels gesponsord door de gemeente Hua Hin.

De competitie van dit jaar omvat races in vier bootcategorieën, waarbij de deelnemers strijden om verschillende trofeeën.

De gemeente Hua Hin nodigt zowel inwoners als bezoekers uit en moedigt iedereen aan om deel uit te maken van deze unieke culturele ervaring en getuige te zijn van de spannende races.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!