Hua Hin en Cha-am zullen de ‘wereldwijde wellnessbestemmingen’ van Thailand gaan worden

THAILAND:- Hua Hin en Cha-am zullen worden gepromoot als nieuwe internationale bestemmingen voor wellnesstoerisme onder het Thailand Wellness Sandbox-programma.

Het plan van de Tourism Authority of Thailand (TAT) voor de aangrenzende badplaatsen is gisteren goedgekeurd door het Centre for Economic Situation Administration (CESA).

De Thailand Wellness Sandbox zal Hua Hin in Prachuap Khiri Khan en Cha-am in de provincie Phetchaburi transformeren als de belangrijkste bestemmingen van Thailand voor wellnessbewuste toeristen, zo vertelde regeringswoordvoerder Thanakorn Wangboonkongchana.

Ondertussen zullen Hua Hin, Cha-am en de rest van de westkust worden gepromoot als “Thailand’s Riviera”, gericht op het merk wellnesstoerisme.

“Het doel is om toeristische producten en diensten in Hua Hin en Cha-am te ontwikkelen om aan de internationale normen te voldoen en bredere erkenning te krijgen”, zo verklaarde de woordvoerder.

De vergadering van CESA, die werd voorgezeten door premier Prayut Chan-o-cha, gaf de TAT ook de opdracht om andere proefgebieden te selecteren voor opname in het programma.

Om het dringende probleem van stijgende kosten van levensonderhoud aan te pakken, instrueerde de premier het ministerie van Handel, de Raad voor consumentenbescherming, de politie en andere relevante instanties om ervoor te zorgen dat de producten redelijk geprijsd zijn en dat er niet wordt gehamsterd.

De premier zei dat hamsteraars en hun handlangers volgens de wet zouden worden gestraft.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!