Het serveren van krokodillenvlees in restaurant shabu-shabu in Nakhon Pathom blijkt een weergaloos succes te hebben

NAKHON PATHOM:-Als reactie op de stijgende prijs van het varkensvlees heeft een shabu-shabu-restaurant in Nakhon Pathom een nieuw menu bedacht met krokodillenvlees – een aanbieding die veel aandacht trekt op sociale media.

De eigenaresse van Tidmor Moo Kratha Buffet op Buddhamonthon 5 Road in het Samphran-district van Nakhon Pathom zei dat het restaurant al twee weken krokodillenvlees aanbiedt en dat het erg populair is gebleken.

Ze zei zelfs dat de vraag zo hoog is dat ze haar dagelijkse aankoop heeft verhoogd van zeven kilo naar 25 kilo.  Ze kiest namelijk voor staartvlees, dat zacht is met een beetje vet en smaakt naar varkensvlees.

Het krokodillenvlees wordt niet alleen gebruikt als shabu-shabu-ingrediënt, maar wordt ook gebruikt voor verschillende andere gerechten, waaronder vlees gebakken met knoflook en “larb”, een traditioneel pittig gerecht uit de Isaan, wat is gemaakt met gehakt.

 Maar ondanks de torenhoge prijzen biedt het restaurant ook varkensvlees in het 168 baht, onbeperkt shabu-shabu-buffet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!