Het Thaise leger stuurt troepen naar VS voor strategische luchtoefeningen 

BANGKOK:- Het Koninklijke Thaise leger gaat vandaag 120 troepen naar de Verenigde Staten sturen voor strategische luchtoefeningen, zo maakte het leger deze morgen bekend.

De oefening maakt deel uit van de Hanuman Guardian 2022 oorlogsoefeningen tussen de Thaise en Amerikaanse legers.

Het Thaise leger maakte bekend dat de oefening tot 23 februari op de gezamenlijke basis Lewis-McChord in de staat Washington zou worden gehouden.

De soldaten zullen een gecharterd vliegtuig gaan gebruiken om deel te nemen aan de oefening met troepen van het 4th Brigade Combat Team (Airborne) van de 25th Infantry Division.

Het Thaise leger heeft een speciale luchtlandingscompagnie opgericht met de 120 leden van het 31st Infantry Regiment, het Special Warfare Command, het Infantry Centre en de Chulachomklao Royal Military Academy voor de oefening.

De reiskosten en alle trainingsuitrusting worden gesponsord door de Verenigde Staten in overeenstemming met de samenwerking tussen de VS en het Thaise leger.

De oefening zal worden uitgevoerd in het kader van een quarantainebeleid voor militaire training om te voorkomen dat Thaise troepen het virus oplopen, zo merkte het leger op.

Na de training zal de volgende fase van Hunuman Guardian 2022 een parachutesprongoefening zijn in het Infantry Center in Prachuap Khiri Khan en veldtraining in Lopburi van 25 februari tot 8 maart.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Het Thaise leger stuurt troepen naar VS voor strategische luchtoefeningen ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!