Het telecombedrijf Ais in Thailand bundelt krachten met 116 netwerken wereldwijd voor roaming van 5G 

BANGKOK:- AIS, één van Thailand’s grootste telecomoperators, werkt samen met 116 toonaangevende roamingpartners over de hele wereld om “5G-roaming” aan te bieden, zo maakte de woordvoerder van dit bedrijf bekend.

Dankzij de samenwerking kunnen klanten in alle partnerlanden ononderbroken en storingsvrij communiceren en sociale media gebruiken.

Khun Pratthana Leelapanang, hoofd van de afdeling consumentenzaken vertelde tegen de verslaggevers: “Aangezien veel landen zijn begonnen met het versoepelden van hun pandemische controlemaatregelen, is dit een positief signaal.

Veel bedrijven zijn begonnen de markt nieuw leven in te blazen.  Nu [zullen we] overal hoogwaardige communicatie en geweldige digitale ervaringen brengen.”

Volgens AIS zullen klanten tijdens hun reizen de volledige 5G-ervaring hebben. Deze omvatten populaire Thaise bestemmingen zoals Japan, Zuid-Korea, Zwitserland en het VK.

Klanten kunnen met hetzelfde pakket ook genieten van de VoLTE-roamingservice (voice over international 4G-netwerken).

Klanten kunnen het voordelige roaming-internetpakket zoals Ready2Fly aanvragen via de myAIS-applicatie zonder SIM-verandering of SIM2Fly kopen dat Azië en Australië biedt voor 399 Baht voor 10 dagen of Global voor 899 Baht voor 15 dagen.

“AIS is op een missie van continue verbetering, zowel wat betreft investeringen in digitale technische netwerkinfrastructuur die klaar is voor toekomstige groei, als wat betreft het begrijpen van de marktsituatie”, aldus Pratthana.

 “We verwachten dat de 5G-roamingdienst aan de behoeften van onze klanten zal voldoen.  Hij zal in deze periode voor gemak zorgen bij het reizen in het buitenland.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: AIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!