Toeristen in Thailand moeten beter opletten, buiten het resort is het één jungle, waar ze door de bomen het bos niet meer zien

NAKHON NAYOK:- Het kostte reddingswerkers bijna vijf uur om een ​​Thaise toerist te vinden die de weg op de Chong Lom-berg in Oost Thailand was kwijtgeraakt . Reddingswerkers kwamen direct in actie nadat de melding van een verdwaalde toerist bij de Ruam Katanyu Foundation en het plaatselijke politiebureau binnenkwam.

De toerist had naar verluidt een sloep over de Nakhon Nayok-rivier naar de voet van de berg genomen voordat hij zich het bos in waagde.

Het reddingsteam slaagde erin contact te krijgen met de toerist, die later werd geïdentificeerd als de 27-jarige Sahatsawat Khannguen, en realiseerde zich dat hij bij de ingang van de Chong Lom-waterval in de buurt van de Chaomae Si Chomphu-schrijn moest bevinden.

“De man zei dat hij moe was en voedsel hongerig was en naar water snakte “, zo zei een reddingslid, erop wijzend dat het gemakkelijk was om de weg te verliezen in diepe bergachtige bossen.

Het reddingsteam had bijna vijf uur nodig om de toerist te lokaliseren, die ongeveer 2 kilometer van de pier op de grond lag.  Hij kreeg onmiddellijk eerste hulp voordat hij naar de voet van de berg werd gedragen.

 De Chong Lom-berg is genoemd naar zijn prachtige waterval achter de Khun Dam Prakan Chon-dam.  Het gebied is een paradijs voor natuurliefhebbers, met een beek die langs grote rotsen langs uitgestrekte groene velden naar beneden stroomt.  

Bij eb kunnen bezoekers langs de beek lopen tot ze de Chong Lom-waterval bereiken.  Er zijn ook andere watervallen zoals Pha Ngam Ngon en Khlong Kram in de omgeving.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!