Het TAT van Thailand triggert de nieuwe generatie reizigers met een ‘StyleCation’-vakantie

THAILAND:- De toeristische autoriteit van Thailand, afgekort het TAT heeft twee van de meest populaire acteurs/ondertekenaars – Krit Amnuaydechkorn alias “PP” en Putthipong Assaratanakul alias “Billkin” aan boord gehaald om de laatste toeristische promotiecampagne met de titel:

“Amazing Thailand StyleCation with PP and Billkin” 

te leiden.

Tijdens een persevenement deze week zei Gouverneur van het TAT, Khun Yuttasak Supasorn dat de campagne bedoeld was om het publieke bewustzijn onder Thais te bevorderen om deel te nemen aan “zinvol reizen” naar bestemmingen in de vijf regio’s van het land.

“PP en Billkin zullen de campagne leiden om binnenlandse reizen te promoten via digitale platforms om mensen te inspireren om in hun eigen stijl te reizen, of ‘StyleCation’,” zei hij.

“Meer dan 30 toeristische bedrijven, waaronder luchtvaartmaatschappijen, hotels en reisorganisaties, hebben zich aangemeld om deel te nemen aan de campagne en bieden een ‘StyleCation Hot Deal’ aan, met kortingen tot 60 procent.”

Het TAT gelooft dat haar marketingstrategie voor beroemdheden een nieuwe generatie reizigers zal aantrekken die graag op excursies gaan die bij hun eigen stijl passen en hun eigen vakanties ontwerpen.

Hey TAT bereidt ook een StyleCation-vlog voor om attracties in zowel primaire als secundaire provincies te laten zien, waarbij activiteiten worden belicht die naast sight-seeing kunnen worden verkend om jonge, actieve doelgroepen aan te trekken.

 De campagne loopt tot 30 september. Als je geïnteresseerd bent, bekijk of boek tourdeals via https://www.stylecationthailand.com/.

Ga voor meer informatie naar Facebook @AmazingThailand, Line: Amazing Thailand, Youtube: Amazing Thailand of neem contact op met callcenter 1672.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!