Het landbrugproject tussen Ranong en Chumphon moet worden versneld

~EEN TANDJE BIJZETTEN~
(Meer energie genereren om iets te volbrengen)

CHUMPHON:- De Minister van Transport, Khun Saksayam Chidchob wil het megaproject van de zuidelijke landbrug die de Golf van Thailand met de Andamanse Zee verbindt, gaan versnellen.  

Na een videoconferentie over het project zei de minister dat er aan beide uiteinden van de landbrug havens van 16 meter diep zouden worden gebouwd, met directe toegang tot de spoor- en snelwegen van het land.  

De havens worden gebouwd voor zowel vrachtvervoer als passagiers- en pijpleidingen.  Voor het landbrugproject is gekozen voor de kortste routes tussen de havens.  

De criteria voor het selecteren van havenlocaties zullen in overeenstemming zijn met het Port Planning Handbook dat is ontwikkeld door de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) en het masterplanningsproces voor greenfield-havens door de World Association for Waterborne Transport Infrastructure.  

De gebieden bij de havens worden ontwikkeld als speciale economische zones.  De regering herziet verschillende locaties in Chumphon en Ranong voor de havens.  Het landbrugproject wordt uitgevoerd met partners uit binnen- en buitenland.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Nederland
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!