Het instaptarief op de bootservice op Saen Saeb kanaal in Bangkok wordt per 1 juli verhoogd

BANGKOK:- De tarieven op openbare veerboten langs het Saen Saeb-kanaal in Bangkok stijgen volgende maand met één baht per reis, van 10-20 baht naar 11-21 baht, zo maakte de dienstverlener deze week bekend.

Khun Chaowalit Methayaprapas, directeur van Family Transport (2002) Co, zei dat het Marine Department onlangs de verhoging had goedgekeurd, met ingang van 1 juli.

De huidige tarieven zijn 10, 12, 14, 16, 18 en 20 baht, afhankelijk van de afstand.  Op 1 juli zullen ze worden verhoogd tot respectievelijk 11, 13, 15, 17, 19 en 21 baht, zei hij.

Het bedrijf exploiteert diensten over het Saen Saeb-kanaal tussen de pieren Wat Sri Boonruang en Pha Fa Leelas.

Khun Chaowalit zei dat de tariefsverhoging in lijn was met de stijging van de bedrijfskosten als gevolg van de stijgende dieselprijzen.

Vorige maand kondigde de bootmaatschappij ook een verhoging van de tarieven met één baht aan, van 9-19 baht naar 10-20 baht, met ingang van 15 juni. Dit volgde op een stijging van één baht op 14 januari dit jaar

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Varuth Hirunyatheb
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!