Haardracht op een school in de Isaan leidt tot mishandeling van de leraar door een 14-jarige leerling

LOEI:- De Thaise media deed En onderzoek op een school in Loei in Noordoost-Thailand nadat berichten op Line verschenen dat een leraar sociale wetenschappen door een 14-jarige student was aangevallen.

 De leraar had de leerling voor de laatste periode van de dag verteld dat hij zijn te lange haar zou afknippen.  Het zou bovendien voor de klas gebeuren.

Terwijl alle studenten klaar zaten om de ongewilde knipbeurt gade te slaan, kwam de jongen in kwestie naar voren, maar viel direct de leraar aan, schopte hem waar hij hem maar kon raken en als kers op de taart, gooide hij een plastic stoel naar hem. De leraar raakte op verschillende plaatsen gewond, maar vocht niet terug omdat het een student was.

Ze vochten naderhand verder om een ​​schaar, de leraar was bang dat deze als wapen zouden worden gebruikt. Een 13-jarig schoolvriendje van de jongen in kwestie, zei dat hij de aanslag had gepland.

Terwijl een collega van de leraar vertelde dat ze geschokt was  omdat ze daar zijn om kinderen les te geven, en dat dit niet goed te praten was.

Opmerkelijk genoeg noemde de Thaise journalisten niets op over mensenrechten, maar alleen dat lang haar in strijd was met de schoolregels voor middelbare scholieren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand   
Bron: Thairath 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!