Gratis BTS & MRT reisjes voor kinderen op Nationale Kinderdag in Bangkok

BANGKOK:- Morgen 8 januari wordt in Thailand de Nationale Kinderdag om dit extra te vieren mogen kinderen niet ouder dan 14 jaar en niet langer dan één meter-veertig gratis met de BTS- en MRT-treinen rijden.

Thailand’s Children Day valt op de tweede zaterdag van januari.

“Kinderen die in aanmerking komen, kunnen contact opnemen met ambtenaren bij de loketten van elk MRT-station om een ​​gratis ritcoupon te krijgen, die bruikbaar is tijdens de diensturen van MRT Blue Line en Purple Line”, zegt MRT-treinoperator Mass Rapid Transit Authority of Thailand (MRTA).

Ondertussen zei Bangkok Mass Transit System (BTS) dat het gratis ritten zal aanbieden aan kinderen onder de 14 jaar en niet langer zijn 140 cm, ze mogen die dag samen met hun ouders van 06.00 uur tot middernacht op dezelfde stations in- en uitstappen.

In aanmerking komende kinderen kunnen een gratis ticket krijgen op elk BTS-station.  Het ticket is van toepassing op alle stations van de BTS Sukhumvit-, Silom- en Gold-lijnen, evenals voor de BRT-bus die aansluit op de Silom-lijn.

Beide trein-exploitanten drongen er bij forensen ook op aan om de preventieve maatregelen tegen Covid-19 strikt op te volgen, waaronder het te allen tijde dragen van een mondkapje en het gebruik van alcoholische handdesinfectiemiddelen welke op alle stations gratis worden verstrekt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!