Lichamen van een bekend Thais fotomodel en vooralsnog onbekende vrouw in de Chao Phraya rivier in Bangkok gevonden

BANGKOK:- Gisteren werden er in de Thaise hoofdstad twee lichamen Chao Phraya-rivier in Bangkok gevonden. Deze macabere ontdekkingen werden door personeel van twee van de populairste winkelcentra gedaan.

Het lichaam van één Thais fotomodel werd gevonden door de Asiatique: The Riverfront Pier, terwijl het lichaam van de vrouw werd gevonden door de ICONSIAM Pier.

Het Thaise model, khun Kendo Kullapat werd afgelopen dinsdag als vermist opgegeven.  Sommige Thaise ontwerpers en beroemdheden hebben een bericht over een vermiste persoon op sociale media gedeeld.  Een huishoudster die in het appartement van het model werkte, zei naar verluidt dat ze khun Kendo op een bank buiten het appartement had zien zitten en dat hij eruitzag alsof hij zich ziek voelde.

Gistermorgen rond 9.00 uur kreeg de politie een melding over twee lijken die in de Chao Phraya-rivier waren gevonden. Kendo’s lichaam werd gevonden door de Asiatique The Riverfront Pier.  In zijn zakken werden een patiëntenregistratiekaart, telefoon, koptelefoon, amulet, portemonnee en geld gevonden.

Het lichaam van de niet-geïdentificeerde vrouw werd gevonden door de ICONSIAM-pier.  De vrouw droeg een zwart shirt en geen broek.  Ze had zwart gelakte nagels aan de linkerhand, een ring en een armband.  Er waren geen identificatiedocumenten op het lichaam.

Het stoffelijke overschot van beide vrouwen zijn naar het medisch forensisch Instituut overgebracht om de juiste doodsoorzaak vast te stellen.  De politie doet nog onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!