DSI Thailand neemt 29 gestolen luxe auto’s uit het Verenigd Koninkrijk in beslag

BANGKOK:- De afdeling speciaal onderzoek van de Thaise politie, het DSI, heeft 29 van de 36 in Groot-Brittannië gestolen luxe auto’s, die naar Thailand waren verscheept, in beslag genomen.

Het DSI aanvaardde het verzoek van de Britse criminaliteitsbureau om deze omvangrijke diefstal te onderzoeken. De in Groot-Brittannië 35 gestolen auto’s zijn geschat geschat op 2,4 miljoen pond of ongeveer 100 miljoen baht.

De rechercheurs van de DSI, doorzochten een luxe autoshowroom in Bangkok en namen op 15 februari een Porsche Cayenne in beslag en confisqueerde een Mini Cooper tijdens een huiszoeking in een flatgebouw in Bangkok

De registratienummers van de in beslag genomen auto’s komen overeen met de gestolen voertuigen op de Britse lijst. 

Het DSI volgt nog zes andere gestolen voertuigen.  Er zullen juridische stappen worden ondernomen tegen de inzittenden die weten dat de voertuigen zijn gestolen en de voertuigen van de weg halen.  Ze kunnen worden vervolgd voor het in ontvangst nemen van gestolen voorwerpen.  De inzittenden kochten de auto’s zonder te weten dat ze gestolen waren, de DSI zal hen als getuigen behandelen.  

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TNA 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!