Drugs en wapen bij inval in pub in Zuid-Pattaya gevonden

PATTAYA:- De politie deed een inval in een pub, genaamd “The Dirty Pub” in Soi Khopai waar drugs werden gevonden.  Bij de inval werden er medewerkers en klanten, in totaal 33 personen positief getest op drugsgebruik.

De hoofdcommissaris van politie Pattaya, Kolonel Kullachat Kullachai leidde de inval in de club in Soi Khopai.  Er waren op dat moment zo’n 50 klanten binnen.

De politie vond twee plastic zakken met daarin drugs in poedervorm, vermoedelijk ketamine, in een vuilnisbak en op de vloer.

Alle medewerkers en klanten werden naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor drugstests, waarvan 33 faalden.  De politie  vond ook een Taurus 38-kaliber pistool geladen met zes kogels in het dashboardkastje van de pick-up van een klant.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!