Bewoners in Oost-Thailand vinden langs de weg zakken met botten van mensen, politie staat voor een raadsel!

CHONBURI:- Dorpelingen waren stomverbaasd toen ze langs de weg in de provincie Chonburi in Thailand drie zakken met menselijke botten ontdekten. De politie wacht nu op de komst van familieleden om de stoffelijke resten op te eisen en te bevestigen of ze ooit tot één van hun familieleden behoorden.

Gisteren ontving de wachtcommandant van het politiebureau Nong Ree in het hoofddistrict van Chonburi een melding ovan lokale bewoners dat ze zakken met menselijke botten in nabijheid de Chong Mafuang Road, net voor de Nong Ree-waterfabriek hadden gevonden.

Bij inspectie vonden de agenten drie zakken met menselijke botten, die vervolgens voor verder onderzoek naar het politiebureau van Nong Ree werden gebracht. Een politieagent van het politiebureau van Nong Ree, de 50-jarige Anuphap Sirichok, bevestigde dat de stoffelijke resten inderdaad menselijk waren die in drie zakken waren verdeeld.

De eerste hypothese is dat de botten mogelijk zijn gestolen van een begraafplaats of een andere plaats waar botten waren opgeslagen, mogelijk op zoek naar waardevolle voorwerpen. Omdat ze er geen konden vinden, gooiden de daders de tassen langs de kant van de weg. Een tweede hypothese zou kunnen zijn, dat de recente hevige regenval en harde wind een relikwie met de botten doen instortten en honden ermee aan de haal zijn gegaan.

De politie onderzoekt de zaak nu verder door camerabeelden te bekijken om de locatie te bepalen waar de botten zijn gestolen en om de daders te arresteren. Ondertussen verwachten ze dat de familieleden van de overledene naar voren komen om het incident te melden en te bevestigen of de botten van een van hun familieleden waren.

Dit opmerkelijke nieuws kwam nadat er gisteren een ander incident was gemeld met een menselijke schedel die in Thailand was gevonden.

De politie van Bangkok werd namelijk op de hoogte gebracht van de vondst van menselijke botten in het kanaal bij de Tonson-moskee aan de Arun Amarin Road, Soi 8. 

Bij inspectie werd de niet-geïdentificeerde menselijke schedel gevonden die vastzat in de modderige kanaalbedding. Alle ontdekte botten werden overgedragen aan forensische artsen van het Siriraj-ziekenhuis voor verder onderzoek, inclusief het bepalen van het geslacht van de eigenaar van de schedel, de doodsoorzaak en het tijdsbestek van de dood.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!