Dievegge had het op een Louis Vuitton tasje in The Montrose Bar in Soi Honey in Pattaya voorzien en gaat ermee aan de haal

PATTAYA:- De CCTV beelden van de The Montrose Bar in Soi Honey bevestigde dat een vrouw in de leeftijd van 30-35 jaar het voorzien had op een luxe Louis Vuitton tasje, versierd glittertjes waar bovendien een peperdure inhoud in bewaard werd.

De 48-jarige Thaise eigenaresse van het exclusieve tasje, Khun Siriporn Busdi Massey alias Ton, vertelde dat zij en haar buitenlandse man in The Montrose Bar midden in Soi Honey voor een hapje en een drankje waren geweest.

Rond 21.00 uur stond khun Ton op om naar het toilet te gaan en zette haar tas met inhoud bij haar man neer. Ondertussen liep een vrouw van 30-35 jaar achter haar nietsvermoedende man langs en griste het tasje van de bar. 

Toen Ton uit het toilet kwam, realiseerde ze zich direct dat de tas gestolen was. Dus vroeg ze om de CCTV te controleren om te weten dat de dief was aangevallen. 

In de Louis Vuitton tas van 40.000 Baht, zat een kleinere Louis tas van 20.000 Baht, 2 karaat diamanten armband van 50.000 Baht, design brillen ter waarde van 17.000 Baht, één telefoon en wenken belangrijke documenten. 

In totaal bedraagt de schade 130.000 Baht. 

Ton zou aangifte bij de politie doen maar waarschuwde ondertussen wel, de andere toeristen, hou uw zaakjes in de gaten, voor u er erg in hebt, bent u net zo gedupeerd als ik nu ben.

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “Dievegge had het op een Louis Vuitton tasje in The Montrose Bar in Soi Honey in Pattaya voorzien en gaat ermee aan de haal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!