De waterfonteintjes in de hoofdstad van Thailand worden weggehaald en de trottoirs geëgaliseerd.

BANGKOK:- Ongeveer 400 openbare drinkwaterfonteinen op een sokkel verkeren vanwege gebrek aan onderhoud, in zo’n slechte staat, dat ze niet meer voldoen niet aan de doelstellingen van een project, veroorzaken hinder op trottoirs en tasten het landschap van de stad aan, en worden daarom weggehaald , zo vertelde de vice-gouverneur van Bangkok, khun Sakolthee Phatthiyakul, na een inspectie van de sloop van een drinkwaterfontein op Rama VI Road.

De Metropolitan Waterworks Authority (MWA) is sinds 22 november j.l. bezig de waterfonteinen en alle toebehoren weg te hale en trottoirs in oorspronkelijke te herstellen.

De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) zal nu het onderhoud overnemen en de bestrating in de beste staat herstellen – een taak die naar verwachting in 90 dagen zal worden voltooid.

Khun Sakolthee zei dat het drinkwatervoetproject sinds 1999 in gebruik is dankzij de MWA in samenwerking met de BMA en de particuliere sector om de levenskwaliteit van de inwoners van Bangkok te verbeteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!