De voortgang van de bouw van de tunnels onder het Rattanakosin-eiland in Bangkok gaat naar wens

BANGKOK:- Een team van stadsambtenaren en vertegenwoordigers van het ministerie van Openbare Werken hebben bezoek gebracht aan twee lopende tunnelprojecten in de wijk Phra Nakhon in Bangkok.

Het team concludeerde dat de tunnel onder Na Phra Lan Road voor 40 procent klaar is en tegen maart volgend jaar klaar zou moeten zijn, terwijl die onder Maha Rat Road voor 42 procent klaar is en tegen december klaar zou moeten zijn.

De hoofden van de afdeling openbare werken hadden de bouwplaatsen eerder bezocht en opdracht gegeven aan aannemers om de deadline te halen.  De contractanten kregen ook te horen dat ze alle Covid19 preventiemaatregelen strikt moesten volgen, arbeiderskampen moesten controleren, de vaccinatiegeschiedenis van arbeiders moesten controleren en strikte screeningsystemen moesten invoeren.

Deze tunnels zouden in de toekomst het verkeer in en rond het Rattanakosin-gebied in Bangkok moeten gaan vergemakkelijken en maken het oversteken van de weg voor mensen te voet gemakkelijker. De bouw van deze tunnels maakt ook deel uit van de conserverings- en restauratieplannen van de stad.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok  
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!