Volgens een topgezondheidsfunctionaris zou 15 december de beste datum voor Thailand zijn om te gaan heropenen

BANGKOK:- De Thaise medicus, dr. Chalermchai Boonyaleephan, vice-voorzitter van de Volksgezondheidscommissie, verklaarde gisteren dat het koninkrijk Thailand pas op 15 december zou moeten heropenen, zodat het momentum tussen het beschermen van de volksgezondheid en het nieuw leven inblazen van de economie gehandhaafd kan worden.

In een bericht op het Blockdit-platform zei hij dat elk land een balans moet vinden tussen economie en volksgezondheid, en een belangrijk criterium daarbij is ervoor te zorgen dat ten minste 70 procent van de bevolking is gevaccineerd.

 “Om dat punt te bereiken, moeten we de uitrol van het vaccin versnellen om ervoor te zorgen dat 70 procent van de bevolking tegen 30 november een dubbele vaccinatie heeft”, gekregen, zo zei hij.

“Daarna zal het nog 14 dagen duren voordat de immuniteit van kracht wordt, dus Thailand zou klaar moeten zijn om op 15 december te heropenen.”

Hij voegde eraan toe dat ieders mening over wanneer Thailand moet heropenen anders is, omdat de impact op elk individu anders is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: photostock
Content: Olleke Bolleke in Thailand  
Bron: Diverse Thaise kranten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!