De voetballers van Leicester City ingezet om Phuket in een tv commercial van de TAT te promoten

~ACHTER DE WOLKEN SCHIJNT DE ZON~
(Alle nare dingen zijn tijdelijk en daarna wordt het beter)

BANGKOK:- De Tourism Authority of Thailand heeft enkele bekende spelers van Leicester City FC gevraagd om het toerisme in Phuket te promoten in haar nieuwe advertentiecampagne ‘Amazing Moments in Phuket’.

De commercial, die zal worden uitgezonden op internationale tv-stations, waaronder de BBC en Euro News, zal James Maddison, Harvey Barnes en Kelechi Iheanacho bevatten, die hun indrukwekkende herinneringen aan Phuket zullen vertellen door middel van ansichtkaarten, waarbij de glimlach van Thaise mensen en pittoreske  attracties, evenals watersporten zoals duiken, surfen en parachutespringen, evenals triatleet evenementen.

De commercial zal ook natuurlijke toeristische attracties, de oude binnenstad van Phuket en de gevarieerde keuken van dit eiland in de Andamanse Zee presenteren.

Het TV Spotje van 30 seconden zal ook worden vertoond door een toonaangevend voetbalmediabedrijf Dugout Worldwide, evenals op communicatiekanalen die eigendom zijn van de Thaise belastingvrije winkelier King Power.

De TAT verwacht dat de advertentiecampagne het vertrouwen van reizigers in het bezoeken van Phuket zal terugwinnen, met het Phuket Sandbox-schema dat quarantainevrij reizen mogelijk maakt voor gevaccineerde reizigers binnen de eilandprovincie, en de nadruk legt op de Amazing Thailand-branding die wordt gebruikt om het toerisme in het hele land te promoten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!