De vermeende gewapende goudovervaller in winkelcentrum Khon Kaen in Pathum Thani gearresteerd

KHON KAEN:- Een verdachte die werd gezocht voor het naar verluidt bedreigen van personeel en stelen van gouden sieraden in een warenhuis afgelopen zaterdag, is in Pathum Thani gearresteerd, zo meldde de lokale politie vandaag.

Het schokkende incident vond afgelopen zaterdagavond plaats toen een onbekende schutter de goudwinkel op de tweede verdieping van het warenhuis Central Plaza in Khon Kaen naderde, over de balie van de goudwinkel sprong en meerdere dure gouden kettingen weggeritste.

 De lokale politie maakte bekend dat het uitgebreide onderzoek in het weekend had geleid tot de identificatie van de vermeende dief die naar verluidt was ontsnapt uit de noordelijke provincie naar de provincie Pathum Thani in het centrale deel van Thailand.  De verdachte, wiens naam werd achtergehouden door de politie, is inmiddels teruggenomen voor onderzoek in de provincie Khon Kaen.

LEES OOK > Politie lanceert een klopjacht naar de overvaller van een goudshop in Khon Kaen

Volgens het eerste onderzoek zou hij aan de ambtenaren bekend hebben voor zijn misdaad, redenerend dat hij geld nodig had vanwege online gokschulden.  Hij besloot online een vuurwapen te kopen voordat hij de overval pleegde en vluchtte voor mogelijke arrestatie naar Pathum Thani.

Uw nieuwsbeer zal aanvullende informatie geven als/wanneer deze wordt vrijgegeven door wetshandhavers.  De oorspronkelijke misdaad ging viraal op sociale media, grotendeels omdat de dief een “Waarom zo serieus” Joker-shirt droeg en niet werd opgemerkt toen hij voor het eerst de goudwinkel beroofde door drukke winkelbedienden met andere klanten totdat hij een waarschuwingsschot in de lucht loste  .

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand  
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!