Stadspolitie plukt vermoedelijke ‘dames van plezier” bij het strand van Pattaya op

PATTAYA:- De politie van Pattaya begon gisteren net na middernacht met wat zij noemden een hardhandig optreden tegen vermoedelijke prostituees op het strand van Pattaya.

De hoofdcommissaris van de stadspolitie, kolonel Maykawit Praditpol beval zijn team om langs het strand van Pattaya te patrouilleren.

Volgens kolonel Maykawit is het patrouilleren bedoeld om elke misdaad of bijeenkomst te voorkomen die de mogelijke verspreiding van het Covid19virus veroorzaakt.  Volgens de kolonel waren er veel klachten van bezorgde burgers over vrouwen en transgenders die seksuele diensten op het strand zouden aanbieden.De kolonel verklaarde dat dit een potentiële hotspot was voor de verspreiding van Covid19 en met grote festivals zoals het vuurwerkfestival voor dit weekend of het muziekfestival voor het volgende weekend, waren de acties ongepast voor een “gezinsvriendelijke” bestemming als Pattaya tentoon moet spreiden.

De politie van Pattaya arresteerde en/of arresteerde een niet nader genoemd aantal nachtvlinders die zich op de strandweg bevonden en bij bomen stonden, waarvan de politie hen ervan verdacht prostituees te zijn.  De politie van Pattaya arresteerde ook verschillende mannen die aan het verzamelen waren en alcohol dronken in de buurt van het strand.  Volgens kolonel Maykawit is drinken op het strand ook illegaal en in strijd met meerdere wetten, zoals wetten voor open containers en openbare dronkenschap, maar is het ook een potentiële verspreider van het Covid19 virus.

Kolonel Maykawit waarschuwde dat de politie dit weekend streng zou zijn om ervoor te zorgen dat mensen geen alcohol dronken op openbare plaatsen en dat er geen illegale handelingen zoals prostitutie plaatsvonden in het ‘gezinsvriendelijke’ Pattaya.  

U nieuwsbeer merkt (wellicht ten overvloede) op dat deze “razzia’s” van wat naar verluidt vrij algemeen gedrag in het gebied is, traditioneel plaatsvinden vóór grote festivals en evenementen die naar verwachting toeristen van buiten de stad zullen aantrekken en ook vaak het verplaatsen van daklozen uit festivals en zichtbare gebieden omvatten.

Bars, uitgaansgelegenheden en uitgaansgelegenheden blijven momenteel gesloten in Pattaya, en alcoholgebruik, zelfs in restaurants, blijft verboden, wat ertoe leidt dat veel mensen op openbare plaatsen drinken en barmedewerkers mogelijk hun beroep uitoefenen op straat, zo meent Olleke Bolleke, uw nieuwsbeer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Message
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand  
Bron: Pattaya Message

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!