Politie lanceert een klopjacht naar de overvaller van een goudshop in Khon Kaen

KHON KAEN:- Er is een klopjacht gaande op een man die er zaterdagavond vandoor ging met meer dan 10 baht aan gouden sieraden, die hij buit maakte bij een overval op een goudwinkel in een warenhuis in het hoofddistrict in deze noordoostelijke provincie.

De hoofdcommissaris, kolonel Preecha Kengsarikij, vertelde dat de overval plaatsvond om ongeveer 19.20 uur in het warenhuis Central Plaza.

Op beelden van beveiligingscamera’s was te zien hoe de man op de tweede verdieping van het warenhuis in een spijkerbroek, een wit T-shirt, canvas schoenen en een capuchon over zijn hoofd de goudwinkel van Kirati binnenliep.  Hij hield een pistool in de handen en richtte het naar in de lucht.

De man kon ongemerkt de winkel binnenkomen omdat winkelmedewerkers druk bezig waren met klanten.  Plots loste hij een schot in het plafond, waardoor de medewerkers en klanten in paniek op de vlucht sloegen.  Hij sprong toen over de toonbank en pakte een paar gouden halskettingen van de plank, voordat hij terug over de toonbank sprong.

Hij loste nog een schot met het pistool om de weg vrij te maken voor zijn ontsnapping voordat hij de winkel uitrende, in de richting van de stadspilaar.  Niemand raakte gewond.

Kolonel Preecha zei dat het onduidelijk was hoeveel gouden kettingen hij had gestolen, maar zouden gezamenlijk meer dan 10 baht wegen.

De politie werd ingezet om de overvaller op te sporen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chakkrapan Natanri
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!