De duizenden van het jongstleden gehouden muziekfestival van Pattaya, geadviseerd om Covid-test te doen

CHONBURI:- De provinciale gezondheidsdienst van Chonburi heeft gisteren op facebook geadviseerd om de mensen die het Pattaya Music Festival 2021 bijwoonden om een ​​Covid19 ATK-test te doen.

De posting van de provinciale gezondheidsdienst waarschuwde ook dat degenen die plaatsen buiten het festivalterrein bezochten en geen mondkapjes droegen of alcoholische versnapering dronken, mogen een risico liepen en onmiddellijk een Covid19 test moesten ondergaan.

Het muziekfeest werd op 12 en 13 november gehouden op Jomtien Beach. Het festival hanteerde overigens wel strikte Covid19 preventiemaatregelen, waaronder temperatuurcontroles en ervoor zorgen dat bezoekers mondkapjes droegen en op veilige afstand van elkaar moesten blijven.  Ook moesten toeristen uiterlijk 72 uur voor binnenkomst een bewijs overleggen dat ze waren ingeënt of een ATK-test hadden gedaan.

De bezoekers buiten het festivalterrein, werden echter niet gescreend.  Ze dronken samen en velen droegen geen mondkapjes, wat naar verluidt tot nieuwe infecties leidde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Pattaya  
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!