De verkopers van cannabis en koks die met dit kruid werken moeten in Thailand opleidingen gaan volgen

BANGKOK:- Het Thaise ministerie van Volksgezondheid heeft nieuwe regels aangekondigd voor handelaren en fabrikanten die cannabisingrediënten als voedselingrediënten willen gebruiken, wat betekent dat ze een opleiding moeten volgen en officieel gecertificeerd moeten zijn. 

Afgelopen donderdag kondigde het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Volksgezondheid 

in de Thaise Staatscourant aan, dat de verkopers of bereiders  van marihuana een officiële opleiding moeten ondergaan om met cannabis te werken.

In de aankondiging van het ministerie staat dat verkopers borden moeten plaatsen die klanten informeren dat cannabis als ingrediënt wordt gebruikt. Alle eetwaren van cannabis moeten duidelijk als zodanig worden geëtiketteerd. 

Bovendien moeten verkopers hun klanten erop wijzen dat op cannabis gebaseerde eetwaren niet worden aanbevolen voor mensen onder de 20 jaar, mensen met een allergie voor de plant en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. 

Ze moeten consumenten ook waarschuwen dat cannabis slaperigheid kan veroorzaken en moet daarom worden vermeden door professionele chauffeurs en monteurs. 

Iedereen die een ongewone reactie ervaart na het nuttigen van op cannabis gebaseerde eetwaren, moet onmiddellijk een arts raadplegen. 

De aankondiging van het ministerie van Volksgezondheid omvatte twee trainingen, een voor ondernemers en een voor koks. Terwijl ondernemers advies krijgen over ethisch gebruik van cannabis, richt de training voor koks zich op cannabisvoeding en de risico’s die daaraan verbonden zijn

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Royal Gazette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!