De ‘Test and Go’ regeling in Thailand ontving meer dan 23.600 toeristische aanmeldingen

BANGKOK:- Een totaal van 23.660 buitenlanders registreerden zich dinsdag voor Thailand Pass onder “Test and Go” toen de regeling werd geopend voor registratie, zo verklaarde regeringswoordvoerder, khun Thanakorn Wangboonkongchana gistermiddag.

Khun Thanakorn zei dat, inclusief de respons voor de heropleving van het “Test and Go” -programma, in totaal 29.194 mensen zich dinsdag hadden geregistreerd voor Thailand Pass en dat het aantal waarschijnlijk zou toenemen.

Het “Test and Go” -programma, bedoeld om toeristen weer naar Thailand te laten reizen zonder een verspreiding van Covid19 virus  te riskeren, was in november vorig jaar gelanceerd, maar werd een maand later onderbroken toen de Omicron-variant van het virus zich begon te verspreiden

Hij voegde eraan toe dat premier Prayut Chan-o-cha elke organisatie had bevolen door te gaan met economische activiteiten om toeristen te verwelkomen met strikte volksgezondheidsmaatregelen.

Er is ook het beleid om het Thaise toerisme en de Thaise cultuur meer bekend te maken.  De toerismestrategie wordt aangepast om gezondheidstoerisme te ondersteunen om kansen te creëren en het inkomen voor mensen in het land te verhogen, aldus de woordvoerder.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “De ‘Test and Go’ regeling in Thailand ontving meer dan 23.600 toeristische aanmeldingen”

 1. Het is dus weer allemaal fake. Eerst blere dat er 200.000 nieuwe toeristen werden verwacht.
  En nu 23.600 dat zijn er per dag 780
  Dus 2 vliegtuigen per dag😭😭😭😭😭
  Klopt weer allemaal niks van.

  Zo blijft het een bende.
  Ik denk dat er binnenkort wel weer een verandering zal komen.

  We gaan het zien.

  Gr rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!