Thaise boeren verkleden zich als superhelden om de teruglopende verkoop van hun producten een halt toe te roepen

PRACHINBURI:-  Een Thaise suikerrietboer en zijn zwager verkleden zich als Batman en Superman om meer klanten aan te trekken.  De verkoop was sinds de Covid19 pandemie drastisch gedaald, zodat de twee boeren een manier hadden bedacht om hun handel op gang te brengen.  

De twee mannen verkopen elke dag tussen 13.00 en 15.00 uur suikerrietsap op de kruising op Route 359 in Krabin Buri, een wijk in Prachinburi.  Ze kwamen samen met het kostuumidee in december, en nadat ze de kostuums begonnen te dragen, merkten veel voorbijgangers hen op, waardoor hun verkoop omhoog schoot.

De straatvoedselverkoop is een van de bedrijfstakken in Thailand die het hardst door de pandemie zijn getroffen, aangezien potentiële klanten bang zijn om straatvoedsel te kopen vanwege de verspreiding van ziektekiemen.  Afgelopen zomer steeg de vraag naar voedselbezorging in Bangkok van 68,8 miljoen baht in 2020 naar 74 miljoen baht in 2021.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!