De politie van Pattaya blijft het nachtleven aanvallen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- In de afgelopen dagen hebben agenten van het politiebureau van Banglamung een inval gedaan in een bar in Nongprue, waarvan de eigenaar wordt beschuldigd van het ontvangen en ontvangen van gasten in de provincie Chonburi tijdens de wettelijk gestelde sluiting.  Hij wordt beschuldigd van het overtreden van de Covid-19-voorschriften van de provincie Chonburi en van het overtreden van de nationale noodverordening.  

Een bezorgde burger had de wetshandhavers ter plaatse gebracht.  Rond 2 uur ’s nachts klaagde hij bij de politie dat de uitgaansgelegenheid nog steeds open was ondanks de avondklok, die naar voren is gebracht om het Covid-19-risico in te dammen.  

Hij uitte zijn bezorgdheid over het feit dat een nieuwe uitbraak van Covid-19 uit de bar zou kunnen komen.  Op hun persconferentie zag de politie af van het noemen van het beschuldigde entertainmentbedrijf.  Alleen werd bekend gemaakt dat de bar een Thaise naam heeft en gericht is op lokale klanten.  Tijdens de inval werden zowel de bar-eigenaar als het personeel en alle aanwezige gasten gearresteerd.  

De eigenaar wordt beschuldigd van verschillende overtredingen zoals tegen de avondklokregeling om het coronavirusgevaar te negeren,  het verkopen van alcohol en tegen overtreding van het nationale decreet. Hij wordt ook beschuldigd van het illegaal exploiteren van de pub.  

De 19 aanwezige gasten worden beschuldigd van verschillende overtredingen van de Covid-19 noodwetgeving, waaronder de verplichte Covid-19 regels zoals afstand bewaren en neus- en mondbescherming.  

De politie waarschuwt nogmaals dat de hardnekkige nachtbrakers met de volledige strengheid van de wet zullen worden gestraft als ze worden in bars, pubs, nachtclubs of andere uitgaansgelegenheden worden gezien.

De politie kondigde ook verdere invallen aan om ervoor te zorgen dat de wettelijke sluitingstijden om het Covid-19-risico in te dammen strikt worden nageleefd. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The PattayaNews 

Attachment.png

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!