Thaise Marine schiet te hulp bij een zinkend schip en redt “man en muis”

~TEN ELFDER URE~
(Op het laatste moment)

SATUN:- Mijn collega “Kleine beer” zal later vandaag wat dieper ingaan op het zinken van een vissersboot, de Phamonsin Nava, waarbij naast de bemanning ook een aantal katten werden gered.

Zes marine-ambtenaren wisten “ten elfder ure” 4 katten van het schip te redden, nadat het eerder in brand was gevlogen en ongeveer 13 kilometer voor het eiland Adang in Satun begon te zinken.

 “Toen matrozen van de marine het brandende schip naderden om het te inspecteren op olielekkage toen het begon te zinken, merkten ze dat er vier katten aan boord waren gestrand”, zo berichtte Khun Nookool.b. op Facebook.

Ze droegen elke kat op hun rug en zwommen terug naar het marineschip totdat elke kat was gered, de katten bleken uitgedroogd maar hadden aan het avontuur geen verwondingen opgelopen en verkeren ze naar verluidt in een gezonde toestand.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook @ nookool.b
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron:  Facebook @ nookool.b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!