De ommekeer in Thailand | TAT werkt samen met WWF voor olifantvriendelijke reizen

THAILAND:- In een poging verantwoord toerisme te bevorderen en Thaise olifanten te beschermen, belooft de Toerisme Autoriteit van Thailand (TAT) onwrikbare steun aan het Wereld Fonds voor Natuur (WWF) Thailand en hun Travel Ivory Free-initiatief.

Deze gezamenlijke inspanning heeft tot doel de illegale ivoormarkt te bestrijden door reizigers aan te moedigen tijdens hun bezoeken geen ivoren artikelen te kopen.

Onlangs onthulde WWF Thailand een overtuigende campagne waarin de voortdurende inspanningen werden getoond om het koopgedrag van toeristen te veranderen en de illegale ivoorhandel uit te roeien. Het evenement trok een aanzienlijke opkomst van belanghebbenden uit de reisindustrie en internationale organisaties, verenigd in hun missie om het bewustzijn te vergroten en duurzame toeristische praktijken te verdedigen.

Sinds de oprichting in 2018 heeft TAT zich vastberaden ingezet voor de Travel Ivory Free-campagne. Bovendien versterkt de lancering van het Elephant Care Tourism-project in 2020 de toewijding van TAT aan deze vitale doelen verder, in lijn met de inspanningen om Thaise olifanten te beschermen en tegelijkertijd verantwoord toerisme te bevorderen, meldde Pattaya Mail.

Reizigers worden aangemoedigd om deel te nemen aan het Travel Ivory Free-programma op belangrijke toeristische centra in heel Thailand, waaronder internationale luchthavens en winkelcentra. Door dit te doen dragen ze niet alleen bij aan het vergroten van het bewustzijn, maar krijgen ze ook uit de eerste hand ervaring met duurzame toeristische praktijken in Thailand.

Olleke Bolleke in Thailand
Bron: WWF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!