De Koning van Thailand en zijn gemalin ontvingen van de nieuwe buitenlandse ambassadeurs de geloofsbrieven 

BANGKOK:- Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin verleenden vorige week audiëntie aan nieuw benoemde buitenlandse gezanten in de Amporn Sathan Troonzaal in Dusit Palace. Als onderdeel van de ceremonie moesten de gezanten hun geloofsbrieven en plaatsingsbrieven overhandigen aan Hunne Majesteiten.

De eerste ambassadeur die haar geloofsbrieven presenteerde was Muna Abbas Mahmood Radhi, die is benoemd tot ambassadeur van Bahrein.  Voordat ze de functie in Thailand op zich nam, hield ze toezicht op de afdeling Afrika en Azië van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Bahrein.

De tweede gezant was de Nederlandse ambassadeur in Thailand, de heer Remco Johannes van Wijngaarden, die eerder de Nederlandse vertegenwoordiger in Shanghai, China was.

De heer Remco Johannes van Wijngaarden

 De Chileense ambassadeur Alex Geiger Soffia presenteerde ook geloofsbrieven.  Voordat hij zijn functie in Bangkok aannam, was Soffia directeur-generaal van Noord-Amerika, Midden-Amerika en het Caribische ministerie van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Chili.

 Hij werd gevolgd door Sándor Sipos, die is aangewezen als ambassadeur van Hongarije.  Voordat Sipos deze functie op zich nam, was hij directeur-generaal van de afdeling Speciale Economische Zones van het Hongaarse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De laatste twee waren Juvêncio de Jesus Martins, ambassadeur van Oost-Timor, en de Israëlische ambassadeur Orna Sagiv.

Voordat Martins hun positie in Bangkok innam, was hij zaakgelastigde van Timor in Indonesië en zaakgelastigde van Sagiv Israël in Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!