Brussels Airport heeft vandaag alle uitgaande vluchten geschrapt

BRUSSEL:- Er worden vandaag, maandag, 20 juni, geen vertrekkende passagiersvluchten uitgevoerd van de internationale luchthaven Brussels Airport als gevolg van de nationale manifestatie en staking van een groot deel van het veiligheidspersoneel van G4S. Passagiers worden opgeroepen om niet naar de luchthaven te komen en hun vlucht om te boeken.

Volgens de luchthaven worden er enkel aankomende (en cargo) vluchten uitgevoerd op maandag. Ook op dinsdag zijn er nog lange wachttijden mogelijk wegens de geannuleerde vluchten van maandag.

Vrijdag was al ongeveer de helft van de vluchten geschrapt voor vertrek op maandag 20 juni. Zaterdag in de loop van de middag was dit opgelopen tot 65 procent. Zondag werd tenslotte besloten om alle vertrekkende vluchten te schrappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Brussels Airport
Content: Rob Somsen 
Bron: luchtvaartnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!